Koko Keski-Suomi säästää energia!

Me kysyimme, mikä voisi olla kuntanne, yrityksenne tai yhteisönne energiateko ja te vastasitte. Lämmin kiitos vastauksista! Kirjaamme Keski-Suomen kuntien, yritysten ja yhteisöjen energiatekoja tälle verkkosivulle. Vieläkin on mahdollisuus ottaa haaste vastaan ja ilmoittaa energiateko verkkolomakkeella

Kiitos, että olette mukana energiansäästökampanjassa! 💚

Saarijärven kunta osallistuu Koko Keski-Suomi säästää energiaa -kampanjaan. Kunta jakaa sidosryhmilleen energiansäästötietoutta ja on haastanut myös yritykset mukaan. Saarijärven Yhtenäiskoulun alaluokilla on luokkien välinen energiansäästökilpailu ja ideakilpailu energian säästämiseen. Saarijärvellä kiinnitetään huomiota energiankäyttöön mm. säätämällä toimitilojen lämmityksen menoveden lämpötilaa, lyhentämällä pihavalojen polttoaikoja yöaikana ja viilaamalla uimahallin energiankulutusta.

Toivakan kunta osallistuu Koko Keski-Suomi säästää energiaa -kampanjaan. Kunta jakaa henkilökunnalleen ja sidosryhmilleen energiansäästötietoutta. Energiankulutusta seurataan tarkkaan ja katuvaloja uusitaan led-valoihin.