Tervetuloa Elonkierto -yhteisöpuutarhan kevättapahtumaan!

Alkuperäinen tiedote on julkaistu Äänekosken kaupungin verkkosivulla. Äänekosken Elonkierto -yhteisöpuutarhan toimintaan ovat kaikki ja kaikenikäiset tervetulleita mukaan ja tavoitteena on, että puutarha saataisiin toimimaan yhteisön voimin. Mukana toiminnassa on jo entuudestaan eri tahoja ja järjestöjä, ja asukkaat ja uudet toimijat ovat tervetulleita mukaan, sillä yhteisöpuutarhan hoitoon kaivataan lisää tekijöitä!

Elonkierto -yhteisöpuutarhalla järjestetään kaikille avoin tapaaminen ti 28.5.2024 klo 10-11. Tapaamisen kohtaamispaikkana on Elonkierto -yhteisöpuutarha, os. Eerolankatu 12, Äänekoski. Paikalla ovat kuntouttavan työtoiminnan ohjaajat Ira Oksanen ja Päivi Hämäläinen

Tapaamisessa on tavoitteena sopia:

  • Kasvulaatikoiden kartoitus ja jakaminen. 
  • Eri tahojen ja toimijoiden vastuualueet.
  • Puutarhavajan tarkastaminen ja välineiden kartoitus (puutarhavajan avainten kappalemäärä ja toimintatavat).
  • Yhteisöpuutarhan käytännön asiat (kitkeminen, kastelu & siivous).

Toivottavasti saamme tapaamiseen mukaan paljon väkeä, jotta Elonkierto -yhteisöpuutarha pysyisi elinvoimaisena kohtaamispaikkana jatkossakin! Kuhnamo-järven rannalla sijaitseva, kaikkien kaupunkilaisten yhteinen puutarha on tarkoitettu hyöty- ja virkistyskäyttöön. Yhteisöpuutarhan tavoitteena on kasvien kasvattamisen ohella ihmisten kohtaaminen ja yhdessä tekeminen. 

Elonkierto -yhteisöpuutarha on kaikille avoin paikka. Myös esteettömän liikkumisen tarpeet on otettu suunnittelussa huomioon.

Nähdään puutarhalla!

Lisätietoja:

Kaupungin verkkosivuilla 

Kuntouttava työtoiminta, Keski-Suomen hyvinvointialue
Valmentaja 
Ira Oksanen
040 358 0916
ira.oksanen@hyvaks.fi