Tutustu Keski-Suomen luonto- ja ilmastotyön hankkeisiin

Kuvituskuvassa kaksi henkilöä istuu rannassa kivellä ja katselee vedelle. Toinen henkilö osoittaa järvelle päin. Kuvassa on myös kaksi keltaista mukia.

Keskisuomalaisten luonto- ja ilmastohankkeiden tietoja löytyy nyt kootusti Hiilineutraali Keski-Suomi 2030 -verkkosivustolta.  

Kuinka keskisuomalaiset viljelijät voivat varautua ilmastonmuutokseen? Entä miten maakuntamme suometsiä voidaan hyödyntää kestävästi? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan keskisuomalaisilla luonto- ja ilmastohankkeilla.  

Keski-Suomessa tehdään paljon työtä ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden puolesta erilaisissa hankkeissa. Keski-Suomen liiton ja Keski-Suomen ELY-keskuksen yhteisessä hankkeessa Luonto- ja ilmastotiedolla johtaminen Keski-Suomen vahvuudeksi (Lumoava) näitä hanketietoja on koottu samalle verkkosivulle. 

Hankesivua ylläpitävässä LUMOAVA-hankkeessa kytketään ilmastonmuutoksen ja luontokadon hillintä yhteen, tuotetaan ja koostetaan luontotietoa sekä otetaan tutkimustietoa laajasti käyttöön Keski-Suomessa. Hankekoonnilla lisätään tietoisuutta Keski-Suomessa tehtävästä luonto- ja ilmastotyöstä sekä autetaan hanketoimijoita verkostoitumaan myös keskenään. Tutustu hankkeisiin koontisivulla.

Ilmoita hankkeesi mukaan! 

Hankkeita, joissa ilmastotyö ja luonnon monimuotoisuus ovat keskiössä, voi ilmoittaa verkkosivulle lisättäväksi Webropol-lomakkeella: Ilmoita hanke verkkosivulle.
 

Lisätiedot: 

Enni Huotari
projektiasiantuntija
enni.huotari[at]keskisuomi.fi
040 675 9945

EU:n osarahoittama, Keski-Suomen liitto ja Keski-Suomen ELY-keskus -logot